Hupivero

Siinä kesti yllättävän kauan mutta nyt sain ensimmäisen seksitautini. En voi suositella. Lopulliset voitot on vielä selvittämättä mutta tähän mennessä kaikki hoidettavissa. Sinällään hauskaa koska olen paneskellut jo pitkään aika huolettomasti ja käynyt 1-3 kertaa vuodessa testeissä eikä mitään tähän mennessä. Sitten yksi yö suhteellisen viehättävän naisen kanssa, tässä välissä pannut aivan liian montaa miestä, useimpia ilman kumia. Heti tauti.

Toivoisin että olisi jokin pilleri minkä voisi ottaa että ei panettaisi kokoajan niin paljon. Tämä on ärsyttävää kun kokoajan miettii seksiä. Ei se silti vapauta minua mistään vastuusta tai muuta.. pitäisi kanavoida tämä jotenkin järkevästi tai en tiedä. Ehkä pitäisi jutella ammattilaiselle. Nyt ketään syyttämättä edes sitä toista sukupuolta jos näkisin ja tapaisin ihmisiä olisin päässyt treffeille en ehkä olisi laittamassa kulliani joka paikkaan.Kuitenkin paska selitys, vika on vaan minun.

Pitäisi löytää joku elämääni ja ottaa rauhassa koska tällainen on todella vaarallista. Vaikka siitä saakin mielettömät kiksit, lähteä ajamaan joskus puolenyön jälkeen vieraalle paikkakunnalle jne.. mieletöntä niin ei tällaista enää pitäisi harrastaa.

Aloin muistelemaan sitä aikaa kun kokeilin vierottautua nettipornosta ja pystyin ihan ulkomuistista olemaan ehkä 3kk ilman. Silloin se tuntui hyvin valaisevalta, miltähän se tuntuisi nyt.

Jätä kommentti